Meer resultaten voor boot varen

 
boot varen
 
varen - Contact en route.
Bij deze tocht kan je kiezen voor een lunch aan boord, dan kom je om 1230: aan boord. Afhankelijk van de weersomstandigheden serveren we de lunch in de haven of als we varen. De lunch Gezond onder Zeil bestaat uit soep van de dag met heerlijk belegde luxe broodjes, koffie thee en melk.
Rondvaart Den Haag Boot Varen Den Haag Rondvaarten Scheveningen Beach.
Onze rondvaart tips voor jullie leuke uitje bij Boot Varen Den Haag. Rondvaart Den Haag met een heerlijke lunch aan boord en ondertussen varen door onze mooie Haagse grachten. Een rondvaart met eten om van te smullen. Borrel Boot Den Haag. Lees meer
boot verkopen
Boot huren op de Loosdrechtse en Vechtplassen.
Boot huren op één van de Loosdrechtse en Vechtplassen. Met een huurboot van Ottenhome gemeente Wijdemeren ervaar je zelf Nederland Waterland. Huur een zeilboot en laat je verleiden door de wind. Onthaast en neem het moment zoals het komt, laat je vooruit blazen en scheer weg over de Loosdrechtse en Vechtplassen of laat je lijnen vieren en dobber rustig door. Reserveer een sloep voor een dag vol vaart en geniet van en met elkaar van de rust die uitgaat van het water, de hilariteit in de sluizen en de inhoud van je picknickmand. Je laten varen in een sloep met kapitein kan ook, dan reserveer je onze Jan van Gent sloep met schipper.
audit
Leer varen en huur een boot zonder ervaring in Friesland Yachts4U bootverhuur.
Om met onze boten te varen is geen vaarbewijs nodig. Hebt u geen praktische vaarervaring met een soortgelijke boot in soortgelijk vaarwater en u wilt een boot huren? Of wilt u leren varen en dat combineren met een vakantie op het water?
foto booth kerst
Boot huren aan de Maasplassen? Kijk op VVVMiddenLimburg.nl.
Wanneer je hier een boot huurt kun je heerlijk varen op de Maasplassen en genieten van de natuur. Het is een enorm gebied dus je kunt er gemakkelijk een hele dag verblijven zonder je te vervelen. Naast het huren van een eigen boot, kano of sloep, kun je ook gezellig een tochtje maken op een van de rondvaartboten!
illusionist
Boot huren ANWB Water.
De provincie heeft een scala aan mogelijkheden op het water je hebt een ruime keus aan huurboten. Boot huren in Giethoorn. Giethoorn is het Venetië van het noorden. Je kunt er prachtig varen door een labyrint van kanalen en grachten.
wasmachine
Boaty, je eigen bootje / sloep huren in Amsterdam.
Zonder gedoe je bootje huren. Je bezit geen eigen bootje, maar vindt het wel leuk om zelf door Amsterdam te varen. Als het even kan zonder gedoe. Bij Boaty kun je heel eenvoudig online reserveren. Vervolgens ligt er een degelijk en schoon bootje voor je klaar dat makkelijk zelf te varen is.
mediums
Boot huren in Rotterdam Sloepverhuur.
Dan ben je bij het sloepverhuurbedrijf: Geen Boot Wel Varen aan het juiste adres! Wij maken varen in Rotterdam voor iedereen mogelijk. Zo kun je bij ons een elektrische sloep of fluisterboot huren en zelf varen over de Rotterdamse binnenwateren.
Varen met de kinderen, huur een motorboot als cadeau Yachts4U.
Veilig varen doen we samen. Huur nu een motorboot Varen met de kinderen: huur een boot als cadeau. Boot varen, een avontuur voor elke leeftijd. Huur een boot voor die andere vakantie! Een vakantie op het water: een vaarvakantie! Kom daar waar je met geen ander voertuig komen kan.
Boot huren Varen zonder vaarbewijs of ervaring Le Boat.
Zoek een vakantie. Varen zonder vaarbewijs is eenvoudig! Ontdek de vaarvakanties van Le Boat. Motorboot huren zonder vaarbewijs. Word kapitein van uw eigen boot. U heeft geen ervaring of vaarbewijs nodig: zo eenvoudig is het! Bij aankomst leggen wij tijdens een korte demonstratie alles over de boot uit, waarna u kunt gaan genieten van uw vakantie op het water!

Contacteer ons